PpcProtect

Byggtjänster - montering - Installation

Du köper dina varor och produkter och vi monterar den åt dig.

 

 

 

VI HJÄLPER DIG MED  Installtion – MONTERING – byggtjänster – TILL FAST PRIS!

Våra installations – monteringstjänster – byggtjänster erbjuder dig som kund montering och installation av din nyinköpta produkt, till ett fast pris. Lägg inte tid på att samla in offerter. Våra hantverkare är specialister inom det område som innefattar din produkt.

Alla installationer och monteringar sker enligt tillverkarens monterings och installationsanvisningar, som gäller för varje bransch gällande regler och normer.

Du som kund kan läsa mera specifik vad som ingår och förbehåll under varje tjänst.

Du får även lite tips om materialet som du behöver ha inhandlat.

 Våra tjänster har har full garanti för din trygghet! 

 

Läs gärna mer om våra andra garantier.

Välj den tjänsten som passar din renovering

Information

Startavgift

På alla våra tjänster utgår det en startavgift utöver priset för tjänsten.

Startavgiften är på 300 kronor och inte rot-avdragsberättigad. 

Förutsättningar 

För att genomföra arbetet/installationen enligt priset, så ska förutsättningarna vara uppfyllda. Om vid montering visar sig att en eller flera av dessa inte är uppfyllda så tillkommer det extrakostnad för att åtgärda detta.

Under varje tjänst som vi erbjuder, står det vilka förutsättningar som gäller och ska vara uppfyllda.

Allt extra tillkommande arbete som görs, för att förutsättningar inte är uppfyllda debiteras per timtaxa för respektive bransch.

Material

Inget material ingår när du köper tjänster från ” installation av kunden egna produkter”. Det material som behövs för att genomföra projektet köper du själv. Du ansvarar även för att materialet finns på plats i ett anslutande utrymme när vi kommer.

Sophantering – Deponi

Grovstädning ingår efter utfört arbete. Du tar själv hand om byggavfallet efter projektet. Vill du ha hjälp att ta hand om detta kan vi självklart ordna detta mot en extra kostnad.

Resekostnad – Miltillägg

Vi utgår från Solna och om avståndet mellan kontoret och plats för montering är mer än 4 mil tur & retur så tillkommer en kostnad på 15 kr per km.

Betalning – betalningsalternativ

Hos oss betalar du direkt efter utfört arbete med kort eller Swish, till installatören på plats innan han lämnar från dig Har du ingen möjligt att vara på plats när ditt projekt är klart så kan du alltid betala i förskott. Läs mer om våra betalningsalternativ

Avbeställning

Du kan avboka beställda tjänster fram till 24 timmar innan projektet startar. Ej avbokade tider eller försent avbokning kommer att debiteras med 700kr oavsett beställd tjänst.

Vad som ingår

Under varje tjänst står det tydligt vad som ingår i priset. Du som kund kan alltid köpa till kompletterande tjänster till ditt projekt. 

Rotavdrag

ROT-avdraget administreras av oss på Fixofix. Väljer du nyttja rot-avdraget måste du ange personnummer och fastighetsbeteckning på det fastigheten där tjänsten ska utföras. Bor du i bostadsrätt ska du även ange bostadsrättföreningens organisationsnummer och ditt lägenhetsnummer. Läs mer om rot-avdrag. Om Fixofixs ansökan om skatteavdrag (ROT) avslås är du betalningsskyldig för den del som dragits av som preliminär skattereduktion.

När du bokar online, väljer du direkt vid bokningen om du vill nyttja rot-avdrag eller inte.

Normer & branschers regler – Tilläggskostnad

Om det behövs mer arbete eller material till projektet tillkommer kostnader för materialet och extra arbetstiden.

I händelse av att tidigare utförda VVS-arbeten – VVS-installationer eller inte motsvara kraven för säkert vatten kan vår VVS-montör åtgärda bristerna mot en tilläggskostnad alternativt avsäga sig uppdraget om normerna inte ska följas. Du som kund blir ändå skyldig en kostnad på 700kr.

Arbete som elinstallatören utför ska vara fackmannamässigt och enligt gällande regler och normer för säker el. Om tidigare utförda elarbeten inte motsvarar kraven för säker el, kan vår installatör åtgärda bristerna mot en tillkommande kostnad alternativt avsäga sig uppdraget om normerna inte ska följas. Du som kund blir ändå skyldig en kostnad på 700kr. 

Bomkörning

Om vi kommer till dig och kan ej utföra jobbet p.g.a vattnet går inte att stänga av, det är fel material eller du inte är hemma, så får du betala en kostnad på 700kr.

Jour Alla dagar i veckan 07:00 - 22:00

Så här bokar du online

1

Tjänst

Här väljer du produkt / tjänst + pris med eller utan rotavdrag. 

Här väljer du produkt / tjänst, pris med eller utan rotavdrag samt om du önskar diverse olika tillvalstjänster. t.ex. deponi.

OBS!

Bostäder yngre än 5 år har inte rätt till rotavdrag. 

Du som kund har ansvar att lämna fullständig uppgifter om du önskar utnyttja rotavdrag. 

Läs mer om rot & rut avdrags regler Rot&Rut-avdrags regler

2

Varukorg

Här ser du dina valda produkter / tjänster samt antal.

Vill du handla fler tjänster så klicka du på "fortsätt handla"

Här ser du alla dina valda produkter / tjänster samt antal.

Här kan du även fylla i om du har en rabattkod.

Klicka sedan på "fortsätt till kassa"

 

3

Kassa

Här fyller du i dina personuppgifter + fastighetsbeteckning

Här fyller du i dina personuppgifter och fastighetsförteckning om du valt priset med rotavdrag.

Här väljer du även preliminär installations datum samt tippas under dagen du önskar att installatören kommer. Notera att det går inte att boka specifik klocktid. Väljer du förmiddag så kommer installatören mellan kl: 07:00 - 12:00 och eftermiddag 12:00 - 16:00, Du kan även välja "kan när som helst under dagen" om du är hemma hela dagen.

Våra installatörer ringer alltid innan för att tala om att dem är på väg.

Har du t.ex. fritidshus där jobbet ska utföras så fyller du dessa uppgifter under "Leverera till annan adress"

Under "Något vi bör veta innan vi kommer" kan du fylla i om det är portkod, Om husdjur finns, eller  relevant information om jobbet som ska utföras.

Här väljer du även betalnings alternativ. Läs mer om betalning Handla & Betala.

4

orderbekräftelse

Du kommer att erhålla en orderbekräftelse på din mail.

Nu är din beställning klart och du erhåller en orderbekräftelse med en order nummer.

Vi flyttar över din order till våra ordersystem program, här erhåller din orden en annan ordernummer och du får en ny orderbekräftelse.

Arbetsledare, hantverkare, servicebil, verktyg och vårt garantiprogram ingår för alla jobb hos oss

Trygghetsgaranti
Tidsgaranti
6 års garanti & allriskskydd
Sunt miljöval
Vädergaranti

Arbetsledare

Varje bokning ger dig en personlig arbetsledare. Har du frågor och funderingar angående ditt projekt, så är det i första hand arbetsledaren du ska kontakta.

Kvalitetsmedvetna

Vi strävar alltid efter högsta kvalitet på alla jobb vi utför. Du som kund ska känna dig trygg att våra hantverkarna har den kompetensen och kunskap som krävs.

Rotavdrag

Med rotavdrag får du 30% i rabatt på kostnaden för arbetstid. Vill du veta mer om reglerna.

Betalningsalternativ

Hos oss kan betala med kort, bankgiro eller Swish. Betalningen ska erläggas innan hantverkaren lämnar från dig.

Resekostnader

Servicebil debiteras med 300kr för tim pris jobb. Restiden räknas från det att våra montörer lämnar från Solna hem till dig och beräknad tid tillbaka till kontoret.

Maskiner & Verktyg

Hantverkarna har en basutrustning med maskin och verktyg. Kräver ditt projekt en speciella maskiner/ verktyg, så tillkommer det en kostnad för hyra.

© COPYRIGHT © 2019 FIXOFIX AB, ALL RIGHTS RESERVED.